Bli abonnent - donaldduck

Bli Abonnent

Ingen bindingstid

Hjemlevering

Rabatterte priser

Alle utgivelser

God underholdning

Velg mellom ulike blader

Latter, glede, humring, spenning, ro, stillhet, avslapning, fine stunder, gisp og kvakk rett hjem i postkassen din! Fins det noe bedre? Neppe! Det er mange fordeler ved å abonnere på Donald Duck.

Donald Duck Junior

– Lesemestring for de små

Donald Duck Junior passer for barn som skal lære å lese. Bladet har enkle og lettleste tekster og massevis av morsomme og lærerike oppgaver. Tekstboblene begrenser tekstmengden i rutene, og kombinasjonen av tekst og bilde gjør at det er lettere å forstå og få med seg handlingen.

Med Donald Junior kan de minste oppleve mestring og leseglede!

Donald Duck & Co

– Ukentlig leseglede

Donald Duck & Co er Norges mest leste ukeblad. Bladet følger suksessoppskriften som har gledet små og store nordmenn i generasjoner: Gode Donald-historier fra de beste serieskaperne Disney-universet kan by på. I bladet finner du nye aktuelle historier, klassiske godbiter, vitsesider, krimgåter, oppgaver og kryssord. Bladet sørger for at stadig nye generasjoner utvikler viktige ferdigheter uten at de vet det selv.

Donald Pocket

– Norges største bokserie!

I Donald Pocket får du alltid helt nye og tidsaktuelle historier, som barn garantert kjenner seg igjen i! Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn som har kommet i gang med lesingen.

Duck ned i Donald Pocket!

Hva er fordelen med å abonnere?

Hjemlevering

Bladet blir levert i postkassen hver uke eller én gang i måneden, avhengig av hvilket blad du velger.

w

God underholdning

Donald gir litt mer leselyst, litt bedre humor, litt større ordforråd, litt mer empati, litt mer kunnskap og mye mer fantasi!

Ingen bindingstid

Du kan si opp ditt abonnement når du vil.

Rabatterte priser

Som abonnent får du reduserte priser på bladene. Det lønner seg å abonnere!

i

Alle utgivelser

Donald Duck & Co ukeblad får du i postkassen hver uke som abonnement, men kun annenhver uke i butikk. Abonnerer du får du derfor alle utgavene!

Miljøvennlig

Et steg i riktig retning. Abonnerer du på Donald Duck & Co, kommer bladet uten leken. Hvis du fremdeles ønsker leken, kan du kontakte kunderservice etter at du har mottatt første blad.

ofte stilte spørsmål

Når kan jeg forvente første blad etter bestillingen min?

På noen av våre blader vil det noen ganger ta 2-4 uker før første blad mottas av deg – årsaken til dette er trykketid og transport tid av opplaget og frem til deg som ny abonnent.

Når vil jeg motta min forventede gave/premie som ble lovet ved abonnementsbestillingen?

Gaven/premien vil du motta 2-4 uker etter at din bestilling er registrert.

Er det noen fraktkostnader knyttet til abonnementet?

Frakt på bladene er inkludert i prisen. Fraktkostnader for premien er 0 kroner, 39 kroner eller 49 kroner for porto avhengig av pakkens størrelse.

Hvordan kan jeg si opp mitt abonnement?

Du kan når som helst si opp abonnementsavtalen gjennom å kontakte det bladet du ønsker å si opp. Kontaktinformasjon for bladene finner du under: Om oss

Det er ingen bindingstid på våre abonnementer, men vi refunderer ikke betaling for forhåndsbetalte abonnementer. Manglende betaling vil ikke anses som gyldig oppsigelse.

Hvordan logge inn på MinSide?

 På MinSide kan du logge inn med abonnementsnummeret ditt og gjøre endringer og bestillinger. MinSide finnes på webadresse: minside.egmont.no

Kan jeg midlertidig stoppe mitt abonnement?

Ja, du kan stoppe ditt abonnement midlertidig ved å gå inn på minside.egmont.no 

Hvordan bestille Avtalegiro eller eFaktura på mine abonnement?

Avtaler kan du bestille på MinSide eller i nettbanken. På MinSide kan du logge inn med abonnementsnummeret ditt og gjøre endringer og bestillinger. MinSide finnes på webadresse: https://minside.bladkiosken.no/ Betalingsavtaler kan enkelt bestilles i nettbanken. De fleste nettbanker har en liste med forslag til avtaler som er relevant for deg. Denne ligger som oftest under Betaling og Betalingsavtaler. Det er de 13 første sifrene i KID-nummeret som er referansen på din efaktura/Avtalegiro. Har du har spørsmål knyttet til hvordan du oppretter e-Faktura eller AvtaleGiro, ta kontakt med banken din. På www.efaktura.no og www.avtalegiro.no kan du lese mer om fordelene.

Hvordan kan jeg bestille et gaveabonnement?

Du kan bestille gaveabonnement på www.serie.no eller ringe Kundeservice på 22 58 51 00. PÅ gaveabonnement til utlandet gjelder egne priser, så ved bestilling av abonnement til utlandet må vi be deg ringe oss.

Hvorfor er det ikke velkomstgave med et gaveabonnement?

Et gaveabonnement koster mer i drift enn et vanlig abonnement fordi betaler og mottaker ikke er samme person. Derfor er så og si alle våre gaveabonnement rene abonnement, uten gave.