Om oss - donaldduck

Donald-Redaksjonen

Vi er gjengen som hver uke tar deg med til Donald Ducks Andeby! I over 70 år har Donald skapt glede og leselyst i norske barnehjem, og det skal våre bøker og blader fortsette å gjøre. Vi gir ut over 150 Donald-utgivelser i året, så her finner du garantert det perfekte Donald-lesestoffet for nettopp deg.

Vi ønsker din tilbakemelding!

Har du ris, ros, et kvakk eller en idé så send dette gjerne til oss på Donaldpost@egmont.com. Vi ønsker hele tiden å høre fra dere – leserne våre. Og lover å svare så fort vi bare kvakker!

Spørsmål angående ditt abonnement.

Har du spørsmål om betaling, manglende blader eller andre seriøse penge- og distribusjonsutfordringer så er ikke vi i redaksjonen de største ekspertene, men vi har heldigvis et helt team av dedikerte folk som vil gjøre din kundeopplevelse så bra som overhodet mulig. Så mail dem her: kundeservice@egmont.com de kommer garantert tilbake til deg med et svar.

Teamet

Vi som jobber i Donald-teamet er alle ansatte i Storyhouse Egmont, et mediehus som ønsker å fortelle de beste historiene – uansett i hvilken form.  Vi er megastolte over å jobbe med våre venner i Andeby, og stadig presentere dem for dere i fornyet form, tilpasset vår tid, og våre barns hverdag.

Marius Horn Molaug

Redaktør 

Siv Østeng-Hansen

Designer

Cecilie Kalleberg-Nielsen

Business Area Manager

Carina Stubberud

Produktsjef

Tonje Tornes

Redaktør

Ingse Dahl

Designer

Atle Ose

Produktsjef